Masina electrica Moni JJ258 BMW X6 Red


  • Producător: Coco Toys
  • Cod produs: 00006474
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • 919,00 RON


Masina electrica Moni este vizsul oricarui copil. Este confectionata din materiale rezistente si este recomandata copiilor cu varsta de la 37 la 97 de luni. Aceasta este prevazuta cu 2 viteze, mica si mare si 6 melodii antrenante.
Aceasta masina electrica este prevazuta cu un scaun confortabil, buton de pornire si pentru claxon. Poate fi controlata de la distanta cu ajutorul unuei telecomanzi, astfel parintele va avea posibilitatea sa manevreze masinuta. Este prevazuta cu faruri si bord care vor lumina la pornire.

Caracteristici:
- este o masinuta cu telecomanda si cu incarcator
- recomandata copiilor cu varsta intre 37 si 97 de luni
- suporta o greutate de maximum 30 kg
- farurile din fata vor lumina
- exista un buton pentru pornire
- un buton asezat pe bord va reda 6 melodii diferite, iar unul va claxona
- este prevazut cu un volan pe care se afla 2 butoane: un buton pentru claxon si 1 buton va imita sunetul motorului de pornire si accelerare
- exista 2 viteze, mare si mica, care pot fi reglate de la un buton
- in interior existra si un schimbator de viteze
- cele 2 usi se pot deschide
- este prevazut cu un scaun confortabil prevazut cu o centura de siguranta cu prindere in 2 puncte
- pentru siguranta copilului usile sunt prevazute cu butoane pentru blocare
- baterie: 2x 6V / 7Ah , incarcata functioneaza 8-12 ore
- incarcator de 12V / 1000mA

Dimensiuni:
- 105(L) x 62(l) x 57(h) cm
- sezut: 19(L) x 38(l) cm
- spatar: 32(L) x 38(l) cm
- roti: 25 cm.

Aceasta masinuta functioneaza atat inainte, cat si inapoi, cu ajutorul cutiei de viteze (angrenaj de roti dintate), dar am optat pentru dezactivarea functiei INAPOI, pentru protejarea angrenajului.

Din cauza faptului ca cei mici schimba prea brusc directia de mers a masinutei, din INAINTE-INAPOI si din INAPOI-INAINTE, cutia de viteze, confectionata dintr-un angrenaj de roti dintate se va defecta foarte repede.

Prin montarea functiei INAPOI, cu folosirea incorecta a acesteia, urmata de o eventuala defectiune a cutiei de viteze, MyKids nu poate garanta pentru durata de viata al acestui angrenaj. Astfel, prin instalarea functiei INAPOI se va pierde garantia pentru cutia de viteze, din cauza folosirii necorespunzatoare a acesteia.

La cererea Dumneavoastra, va putem livra masinuta cu ambele functii active, dar cu riscul pierderii garantiei pentru cutia de viteze.
In momentul deplasarii INAINTE, copilul schimba BRUSC directia, spre INAPOI si astfel, rotile dintate vor ceda in scurt timp.

!!! Schimbarea corecta a directiei se face prin OPRIREA masinutei si abia apoi se poate trece la actionarea butonului pentru schimbarea directiei de mers.

Recomandam activarea functiei INAPOI doar in momentul in care copilul constientizeaza modul CORECT de folosire al masinutei.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: la copii, importanta miscarii la copii, copii si miscarea, jocurile copilariei, sport si distractie la copii, mersul la volan la copii, jocurile copilariei, copii si masinile cu volan



Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Termeni si conditii.

see options