In aceasta categorie magazinul nostru online cu articole pentru copii si bebelusi va pune la dispozitie produse necesare procesului de imbaiere la bebelusi si copii.
Aici noi va oferim:
- cadite pentru copii si bebelusi dimensiune 1 m
- cadite pentru copii si bebelusi dimensiune 0,8m
- reductoare pentru cadita copii si bebelusi
- olite pentru copii
- olite muzicale pentru copii
-
olite ergonomice pentru copii
Baia bebelusului face parte din ritualul zilnic de ingrijire al celui mic si ii asigura acestuia conditiile pentru o dezvoltare corespunzatoare si o stare de sanatate optima. Este foarte important pentru igiena dar si pentru a-l face pe bebe sa doarma cat mai mult si bine. Baia calda relaxeaza foarte mult, il poate molesi pe bebe si astfel ai sanse mari sa ii induci un somn mai lung si neintrerupt...
Imbaierea micutului este o activitate ce trebuie facuta zilnic si inca de cand veniti cu el acasa, iar imbaierea generala a bebelusului incepe de cand ii cade cordonul ombilical (incepand cu aproximativ a 8-a zi dupa nastere) si dureaza in medie 5 – 10 minute. Baia trebuie sa devina un ritual zilnic, iar bebelusul trebuie spalat chiar si atunci cand este racit sau are febra.
Lumealuibebe.ro incearca sa va puna la dispozitie cele mai bune produse pentru baie si nu numai atat incearca sa vina in sprijinul noilor parinti si cu sfaturi utile.
Siguranta in timpul imabierii:
- Nu il lasa niciodata pe copilul tau nesupravegheat, chiar si pentru un minut. Daca suna telefonul sau soneria de la usa si simti ca trebuie sa raspunzi, infasoara-l intr-un prosop si ia-l cu tine;
- Nu il aseza niciodata in cada cand apa inca mai curge (temperatura sau adancimea apei se pot schimba);
- Apa trebuie sa aiba 48 de grade Celsius. Un copil poate face arsuri de gradul 3 in mai putin de un minut la 60 de grade;
- Nu il lasa niciodata nesupravegheat (Da, am mentionat acest lucru de doua ori pentru ca este foarte important). Un copil se poate ineca in mai putin de 3 cm de apa – si in mai putin de 60 de secunde.
Cum faci baie copilului tau:
- Aduna tot ce ai nevoie pentru baie si intinde pe pat un prosop, un scutec curat si haine de schimb.
- Umple cada cu apa calda, nu fierbinte, de 6-9 cm, la aproximativ 32 de grade Celsius.
- Du-l pe copil langa cada si dezbraca-l complet. (In cazul in care copilul tau plange de fiecare data, lasa scutecul pe el la inceput. Ii poate da un sentiment crescut de siguranta in apa.).
- Baga-l in apa progresiv, intai picioarele, folosind o mana pentru a-i sustine capul si gatul. Da-i cu apa pe el regulat ca sa nu ii fie prea frig in timp ce il speli.
- Foloseste un sapun usor si nu ii da cu prea mult deoarece ii usuca pielea. Nu lasa sapunul prea mult pe piele si da-i cu apa imediat dupa ce aplici sapunul.
- Spala-l pe cap cu o panza uda si sapunita. Foloseste un material din bumbac inmuiat pentru a-i spala ochii si fata, dar nu folosi si sapun.
- Daca in narile si ochii lui s-a acumulat mucus uscat, mai intai inmoaie-l si apoi indeparteaza-l. Cat despre organele lui genitale, o spalare de rutina este mai mult decat suficienta.
- Sterge-l cu un prosop curat, apoi ridica-l din cada sustinandu-i gatul si capul cu o mana si fundul cu cealalta.
- Infasoara-l intr-un prosop si tamponeaza pielea pana este complet uscat. Daca pielea lui inca se cojeste de la nastere, dupa ce ii faci baie poti sa aplici o lotiune usoara pentru bebelusi, dar aceasta piele este in general piele moarta care trebuie sa cada si nu piele uscata. Apoi, pune-i scutecul, imbraca-l si da-i un pupic pe capul lui mic si frumos mirositor.