Inaltator pentru scaun auto copii

     Magazinul nostru online comercializeaza inaltatoare auto pentru scaune auto, pe toata gama de scaune disponibile.

-inaltator scaun auto 0-9 kg

-inaltator scaun auto 0-13 kg

-inaltator scaun auto 9-36 kg

-inaltator scaun auto 18-36 kg

   Inaltatoarele auto pentru copii se folosesc pentru copiii cu varsta peste 4 ani si cu o greutate peste 15-36 kg. Asa cum spune si numele, aceste sisteme ridica copilul la inaltimea potrivita pentru a putea folosi centura de siguranta a masinii.
   Inaltatoarele auto se impart in doua categorii: inaltatoare auto cu spatar si inaltatoare auto simple. Inaltatoarele cu spatar sunt asemanatoare scaunelor auto clasice, acestea incluzand sezut, spatar, tetiere, cotiere s.a.m.d. Inaltatoarele simple includ doar sezutul sau baza, corpul copilului sprijinindu-se de bancheta masinii.

Atunci cand calatoriti cu masina, cel mai important lucru este sa-i oferiti siguranta si confort copilului. Acest lucru il obtineti prin utilizarea unui scaun auto pentru copii. Scaunul auto este un articol esential pentru transportul copilului, iar orice parinte responsabil este informat si foloseste un scaun auto pentru copilul sau. Pe langa scaunul auto, exista pe piata si o multitudine de alte articole si accesorii auto ce pot mari confortul copilului in timpul calatoriei si pot de asemenea si sa usureze munca parintilor atunci cand se afla cu micutul la drum.

IMPORTANT PENTRU PARINTI:

Nu accepta sa te deplasezi cu masina pana cand copilul nu este asezat corect in scaunul sau de masina, iar centurile nu sunt bine inchise. Regula este simpla: motorul masinii nu porneste daca cel mic nu sta corect in scaun.


Inaltator auto EURObaby FASTLY
79,00 RON

Inaltator auto EURObaby FASTLY Acest inaltator este conceput pentru copii cu greutatea intre .....

Inaltator auto copii 15-36 kg MyKids Junior Travel
79,00 RON

Inaltator auto copii 15-36 kg MyKids Junior Travel  Chiar daca cei mici au crescut, vor .....

Inaltator Auto Copii Disney Planes
79,00 RON

Inaltator auto copii  Disney Planes este usor de instalat si va oferi confort si sigura.....

Inaltator auto copii 15-36 kg BOOSTER MARIO
69,00 RON

Inaltator auto copii 15-36 kg BOOSTER MARIO Chiar daca cei mici au crescut, vor avea nevoie .....

Inaltator auto Booster
79,00 RON

Inaltator auto Booster gri   Scaunul auto Booster de la BabyGo  combina perfect.....

Inaltator auto Caretero TIGER
129,00 RON

Inaltator auto Caretero TIGER   Instalare in orice masina dotata cu centura de sigur.....Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Termeni si conditii.

see options