Suport cada pentru bebelusi

Suport cada pentru bebelusi ofera produse care fac mai usor procesul de imbaiere.Produsele sunt marci consacrate,usor de folosit ,sunt pliabile deci se pot depozita fara probleme.

Suportul pentru cadita este  o solutie practica pentru a evita durerile de spate si disconforul ce apare atunci cand se sta aplecat. Acest suport poate fi folosit pe mai multe tipuri de cazi (datorita deschiderilor variabile ale picioarelor si a celor 4 adaptatoare) si este pliabil, fiind usor de depozitat atunci cand nu este folosit.

Alegerea suportului pentru cadita se face in functie de dimensiunile acesteia.


Set cadita baie 3 in 1 CANGAROO Dolphin Roz
202,00 RON

Set cadita baie CANGAROO Dolphin Setul pentru baie CANGAROO Dolphin include o serie de acces.....Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Termeni si conditii.

see options