Reductor WC pentru bebelusi

Reductor WC pentru bebelusi vine cu produse de calitate marca BERTONI,BABY ONO ,DISNEY.Gasiti reductoare normale cat si anatomice.Produsele ofera posibilitatea copilului de a folosi toaleta adultilor fara sa prezinte risc.

 Reductoarele de toaleta se folosesc de obiecei dupa ce copilul a invatat sa foloseasca olita si este pregatit sa treaca la urmatoarea etapa. Un adaptor WC este un colac de plastic ce se aseaza peste sau sub colacul WC normal si ajuta copilul sa stea comod pe toaleta si il protejeza sa nu alunece sau sa se loveasca.
Unii copii se adapteaza foarte bine la reductorul WC fara sa fi folosit olita inainte, asa ca cel mai bine este sa incercati si olita si reductorul de toaleta si vedeti cu ce model se intelege mai bine copilul.

  Reductorul de toaleta este potrivit pentru copii intre 2 si 4 -5 ani, iar printre marile avantaje ale acestui tip de olita se afla stabilitatea si curatarea lor foarte usora (doar prin tragerea apei). Dezavantajul unui reductor este ca poate incomoda restul familiei atunci cand se foloseste toaleta (ori prin scoaterea si punerea reductorului ori, daca reductorul WC este conceput pentru a ramane pe toaleta, poate incomoda pozitia adultului pe toaleta).

Daca alegeti un reductor de toaleta aveti grija sa achizitionati si o scaricica sau un inaltator pe care copilul se poate urca pana la colacul WC.

Pentru ca toti copiii tind sa imite comportamentul parintilor, o metoda buna de a scapa de scutece si de a-i invata desprinderea toaletei, este folosirea unui reductor pentru toaleta. Uneori il prefera chiar si in locul olitei traditionale pentru ca acum sunt mari.

Avantajele reductorului fata de olita

  • mai igienic si mai usor de intretinut
  • mai usor de trasportat in calatorii
  • ocupa un spatiu mai mic de depozitare, poate fi si atatat daca forma ii permite.

Nu este suficient sa cumparati un reductor pur si simplu, cu cat este mai comod cu atat copilul va fi mai incantat sa-l foloseasca. Nu-i de mirare ca unii copii nu vor sa stea pe olita sau toaleta. Tineti cont de cateva aspecte esentiale care sa va usureze munca


Olita muzicala MyKids Little Bear and Friend sistem antialunecare
34,00 RON

Caracteristici: - olita este confortabila si practica - aceasta olita muzicala este.....

Taburet Inaltator Baie Copii Zoo cu sistem antialunecare
28,00 RON

Taburet Inaltator Baie Copii  Zoo cu sistem antialunecareTaburetul inaltator pentru baie est.....

Olita Printului 3 in 1 Fisher Price
219,00 RON

Olita Printului 3 in 1 Fisher Price Cu Olita Printului 3 in 1 de la Fisher-Price copilasul du.....

Reductor WC
16,00 RON

Reductor wc copii care ajuta copiii sa foloseasca wc de adulti fara probleme. Reductoarele d.....

Reductor anatomic WC
30,00 RON

Reductor anatomic pentru wc - Bertoni - este un produs care ajuta copilul sa folosesca cu usurint.....Această platformă folosește modulele cookie proprii și terțe pentru a vă face folosirea mai plăcută și pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a analiza căutările efectuate pe această platformă. Dacă continuați să căutați, ar trebui să acceptați utilizarea acestuia.    Pentru mai multe informații sau pentru a vedea cum se schimbă setările, consultați pagina noastră Termeni si conditii.

see options